WellenWerk - surfoplevelse i Berlin

I Thy i Danmark ligger ”Cold Hawaii”, hvor især vindsurfere slår sig løs og surfere i bølgerne. Men du behøver ikke at undvære surferbølger bare fordi du er taget til Berlin. Bølgeværket, eller WellenWerk har et stort bassin med store bølger til surfere. Måske mulighed for at mindre øvede kan øve sig her uden at risikere livsfarlige understrømme i Vestervovvov

 

 

WellenWerk inviterer alle fra 8 til 80 år til at prøve kræfter med de store skvulp. Vandet er lækkert varmt. 26 grader celcius. Og bølgerne 1,6 meter høje. Du kan få en times kursus, hvor bølgehøjde og frekvens tilpasses din erfaring og lyst. Du kan også få et tre timers kursus. Du behøver bare badebukserne, for WellenWerk har både hjelm, våddragt og surfbrædt til dig. Du skal bare bestille tid – i god tid.

Der kan normalt surfes året rundt – og du melder bare om du er begynder, øvet eller pro. Så står WellenWerk klar med bølgerne. Begynderne for bølger på 1,10 meter. De pro på 1,6 meter – og de kan medbringe deres egne brædder, hvis de foretrækker det.

Happy Surfing

WellenWerk
Landsberger Allee 270
Berlin

Tag M6 til Genslerstrasse.